loader

1) Werving, selectie en arbeidsbemiddeling

Door een uitgebreide screening op inzet, kennis en motivatie worden geschikte werknemers naar de juiste arbeidsplaats geleid. Dit gebeurt door een zorgvuldig samengesteld team met de juiste 'know how' van onze branches (productie, bouwnijverheid en techniek). Daarnaast besteden wij aandacht aan opleidingstrajecten en introductie op de werkvloer.

2) Intensive begeleiding en advisering

Voordat er een medewerker bij een bedrijf wordt geplaatst, bezoekt onze accountmanager de onderneming om te beoordelen welke uitzendkrachten binnen het bedrijf passen. Kortom door een goed beeld van het bedrijf te krijgen, kunnen wij de juiste match van opdrachtgever en uitzendkracht maken. Onze accountmanager levert op deze wijze een belangrijke bijdrage aan intensieve begeleiding van en advisering aan de intercedenten binnen de verschillende branches. 

3) Directe inzetbaarheid arbeidskrachten

Wij kunnen zelf vervoer regelen. Binnenkort beschikken wij over een wagenpark, wat garandeert dat uitzendkrachten op tijd aanwezig zijn. Is er ziekte of onverwacht uitval, dan zorgen onze planners, in overleg met de opdrachtgever, dat er vervangend personeel aanwezig is.

4) Flexibiliteit

Wij stellen alles in het werk om aan uw vraag om personeel te voldoen. Ook kunnen wij veel mensen tegelijkertijd inzetten. Wij beschikken over een uitgebreid landelijk netwerk. Inmiddels hebben wij een bestand opgebouwd met vele bemiddelbare personen voor de genoemde branches. Wij kunnen inspelen op uw wisselingen in het arbeidsaanbod. Elk uur van de dag! Er zijn flexibele contractmogelijkheden voor alle functies.

5) Specialisaties
Smido Uitzendbureau is gespecialiseerd in de volgende branches: productie, bouwnijverheid en techniek. Wij stimuleren uitzendkrachten om cursussen en/of opleidingen te volgen. Smido is een naar de toekomst gerichte organisatie en blijft zich in verschillende richtingen ontwikkelen.