loader

Waarom kiezen voor Smido Uitzendbureau

Via Smido Uitzendbureau zijn er flexkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Deze bedrijven kiezen bewust voor een samenwerking met Smido Uitzendbureau vanwege onze kennis van hun organisatie en personeelsbehoefte, het nakomen van afspraken en de snelle inzetbaarheid van de flexkrachten. Deze sterke punten zetten we ook graag in voor uw organisatie.

Ervaring

Opdrachtgevers ontzorgen bij uiteenlopende personele vraagstukken, is ons streven en behoort tot ons dagelijks werk. Als Uitzendbureau zien wij het als onze taak om je te helpen bij het maken van slimme personeelskeuzes, voor nu en in de toekomst. Wij zijn specialist in het werven, selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel. Daarbij weten wij de juiste match te maken tussen de vraag van de werkgever en het aanbod van werkzoekenden

Persoonlijke aandacht

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact doorslaggevend kan zijn. Een goed gesprek levert nieuwe inzichten op. We kijken niet alleen naar het CV maar ook naar persoonlijkheid, ambitie en competenties van de kandidaat. Dat levert een beter beeld op waar iemand goed past, maar ook vaak de conclusie dat iemand meer kan dan wat uit het CV blijkt. Op die manier weten onze intercedenten bijna elke vacature in te vullen.

Kracht van Smido Uitzendbureau

  • ✔Kennis van de arbeidsmarkt
  • ✔Professionele dienstverlening
  • ✔Betrouwbare partner
  • ✔Ruime ervaring
  • ✔Persoonlijk en betrokken